Oto Çekici Servisimiz Hakkında
Ensar Oto Çekici, 0532 606 06 96, 1998’da hizmetine ilk adımını atmıştır o gündenberi beri en kaliteli, 7 gün 24 saat acil oto çekme hizmetleri ve yol yardım desteği sağlıyor. İstanbul,daki ilçelerinde semlerinde ve çevresindeki servis bölgelerindeki yogun talepleri karşılamak için oto çekici, oto kurtarıcı, kamyonet tiçari araçlara çekmeyi sağlayan 3 çekici kamyonet filomuz hizmet için bulunmaktadır. Onur duyduğumuz bir filomuzdur! İstanbul ilçe ve semtlerdeki sanayilerde esnaf ve servislerle ve bölgedeki bir çok işletme ile yaptığımız sözleşmeler yoluyla oto çekici servisi sunuyoruz. Kurtarıcı firmamız oldukça yoğun olup özellikle ufak oto ve kamyonet ticari taşıma için uygundur İstanbul ve beldelerini kapsar.Ensar Oto Çekici görevlilerin,den araç çekme hizmeti ve alanımızla ilgili müşteriye itibarımız mükemmeldir.Firma çalışanımızla büyüdü ve firma sahibi 1998’den beri şirketin başında bulundu.Ensar Oto Çekici, senede en az iki şoförü için Yol Yardım, Oto Çekici, Oto Kurtarıcı, Araç Çekici Eğitimini, yeni Kurtarıcı araçlarıyla vererek, kurtarma ve çekici kurslarını kapsayan eğitimine yatırım yapar.Sosyal etkinliklerine ve yardım kurumlarına önder olmaya güncel olarak katılıyoruz. Nakit ve Kıredi kartları geçerlidir. Kredi kartları sadece mazot alımlarında kabul edilmektedir.
7 Gün 24 Saat Acil Yol Yardım
• 7 Gün 24 Saat Çekici Servis
• Oto Çekici Hizmetleri
• Akü Takviye Hizmetleri
• Oto Lastik Tamiri / Yardım
• Yakıtı Ve Gazı Bitmiş Araçlarınızı Benzin İstasyonuna Çekme Hizmetleri
• Otomobi, Kamyon ve Kamyon Çekme
• Kaporta, Boya, Mekanik, Elektirik, Kılima Gazı, Cam Hizmetleri
• Hafif Ticari Araç Çekme
Seyehat ipuçları
Seyahat İpuçları ve Püf Noktaları
Evden uzaklaşmadan önce daima tekerlek havalarını, lanbalarını ve otonuzun genel mekanik durumunu gözgezden geçirin. Motor Yağ kontrolünü Yağ çubugunu çekerek Motor yağ seviyesine bakın, aracın sogutma suyuna ve cam silecek sularının konturolünü yapalım.
Dikkat yolculuk seyahatinde yorgunluk ve uyku hissettiğinizde hemen aracınızı emniyetli bir yere park ederek biraz dinlenin el ve yüzünüzü yıkayarak uyku ve yorgunlugunuzu birkaç egzersiz hareketlerle giderin.
Yağışlı kaygan zeminlerde ve buzlanmalarda takip mesafenizi sağlayın ve anifirenlerden kaçının. Navigasyon cihazları seyahat için çok güzel, fakat yolda güvenli seyahatiniz için bir harita ile belirlemek çok yararlı.
Yaz aylarında, ateş, cam şişede su ve sağlıklı besinleri kapsayan araçta acil durum gıda sepeti taşıyın. Soğuk havalarda, yolcu sayısına göre yorgan, fener, içecek, yiyecek ve yolcuların artı işaret fişekleri ve kazıcı aletler bulundurun.
Son olarak yolculuk koşullarına ve harekete hazır oldugunuzda, hareket etmeden önce seyahat ipuçlarını için internet sitelerini ve tırafik yol kameralarını kontrol edin.
Tırafik saatlerinde metropol illerde ve tatil günlerinde ve hafta bitimlerinin ilk günlerinde yolculuk etmekten sakının.Güvenlik için kemerinizi takın ve arabanızdaki diğer yolcuların aynı şeyi uygulamasını kotrol edin. Cep telefono görüşmelerinizi kulaklık veya araç içi kiti kullanarak güvenli bir sürüş sağlayınız!